Bilete de avion ieftine spre Nairobi

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Nairobi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Nairobi din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Nairobi fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Nairobi sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Nairobi este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Nairobi este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internaţional Jomo Kenyatta, Wilson.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Nairobi poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Nairobi din timp.

Informații generale despre Nairobi

Nairobi se află în Kenya. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - NBO. Populația în Nairobi este aproximativ 2750547 de rezidenți.

Fusul orar în Nairobi: Africa/Nairobi UTC +0300, diferența de timp între Nairobi și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.