Bilete de avion ieftine spre Muscat

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Muscat pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Muscat din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Muscat fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Muscat sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Muscat este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Muscat este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Muscat.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Muscat poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Muscat din timp.

Informații generale despre Muscat

Muscat se află în Oman, Sultanatul. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MCT. Populația în Muscat este aproximativ 797000 de rezidenți.

Fusul orar în Muscat: Asia/Muscat UTC +0400, diferența de timp între Muscat și Chișinău este de plus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.