Bilete de avion ieftine spre Munchen

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Munchen pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Munchen din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Munchen fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Munchen sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Septembrie și Decembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Munchen este în August, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Munchen este deservit de către aeroporturile: Aeroportul München Franz Josef Strauß, Augsburg. Zborurile directe spre Munchen sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Lufthansa.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Munchen poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Munchen din timp.

Informații generale despre Munchen

Munchen se află în Germania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MUC. Populația în Munchen este aproximativ 1260391 de rezidenți.

Fusul orar în Munchen: Europe/Berlin UTC +0200, diferența de timp între Munchen și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Munchen

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Munchen: