Bilete de avion ieftine spre Monastir

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Monastir pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Monastir din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Monastir fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Monastir sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Monastir este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Monastir este deservit de către aeroporturile: Monastir Habib Bourguiba International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Monastir poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Monastir din timp.

Informații generale despre Monastir

Monastir se află în Tunisia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MIR. Populația în Monastir este aproximativ 71546 de rezidenți.

Fusul orar în Monastir: Africa/Tunis UTC +0100, diferența de timp între Monastir și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.