Bilete de avion ieftine spre Mombasa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Mombasa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Mombasa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Mombasa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Mombasa sunt cele mai solicitate în lunile Aprilie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Mombasa este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Mombasa este deservit de către aeroporturile: Moi International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Mombasa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Mombasa din timp.

Informații generale despre Mombasa

Mombasa se află în Kenya. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MBA. Populația în Mombasa este aproximativ 799668 de rezidenți.

Fusul orar în Mombasa: Africa/Nairobi UTC +0300, diferența de timp între Mombasa și Chișinău este de plus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.