Bilete de avion ieftine spre Mohenjodaro

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Mohenjodaro pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Mohenjodaro din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Mohenjodaro fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Mohenjodaro sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Mohenjodaro este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Mohenjodaro este deservit de către aeroporturile: Moenjodaro.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Mohenjodaro poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Mohenjodaro din timp.

Informații generale despre Mohenjodaro

Mohenjodaro se află în Pakistan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MJD. Populația în Mohenjodaro este aproximativ 40000 de rezidenți.

Fusul orar în Mohenjodaro: Asia/Karachi UTC +0500, diferența de timp între Mohenjodaro și Chișinău este de plus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.