Bilete de avion ieftine spre Miskolc

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Miskolc pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Miskolc din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Miskolc fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Miskolc sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Miskolc este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Miskolc este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Miskolc poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Miskolc din timp.

Informații generale despre Miskolc

Miskolc se află în Ungaria. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MCQ. Populația în Miskolc este aproximativ 172637 de rezidenți.

Fusul orar în Miskolc: Europe/Budapest UTC +0200, diferența de timp între Miskolc și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.