Bilete de avion ieftine spre Minsk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Minsk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Minsk din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Minsk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Minsk sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Septembrie și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Minsk este în Ianuarie, Decembrie și Aprilie.

Orașul Minsk este deservit de către aeroporturile: Minsk-1, Minsk National. Zborurile directe spre Minsk sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Belavia.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Minsk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Minsk din timp.

Informații generale despre Minsk

Minsk se află în Belarus. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MSQ. Populația în Minsk este aproximativ 1742124 de rezidenți.

Fusul orar în Minsk: Europe/Minsk UTC +0300, diferența de timp între Minsk și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Minsk

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Minsk: