Bilete de avion ieftine spre Minneapolis

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Minneapolis pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Minneapolis din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Minneapolis fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Minneapolis sunt cele mai solicitate în lunile Ianuarie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Minneapolis este în Iunie, Iulie și Ianuarie.

Orașul Minneapolis este deservit de către aeroporturile: Minneapolis–Saint Paul International. Zborurile directe spre Minneapolis sunt deservite de 4 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Delta Air Lines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Minneapolis poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Minneapolis din timp.

Informații generale despre Minneapolis

Minneapolis se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MSP. Populația în Minneapolis este aproximativ 410939 de rezidenți.

Fusul orar în Minneapolis: America/Chicago UTC -0600, diferența de timp între Minneapolis și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Minneapolis: