Bilete de avion ieftine spre Mexicali

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Mexicali pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Mexicali din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Mexicali fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Mexicali sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Mexicali este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Mexicali este deservit de către aeroporturile: Mexicali International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Mexicali poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Mexicali din timp.

Informații generale despre Mexicali

Mexicali se află în Mexic. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MXL. Populația în Mexicali este aproximativ 597099 de rezidenți.

Fusul orar în Mexicali: America/Tijuana UTC -0700, diferența de timp între Mexicali și Chișinău este de minus 10:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.