Bilete de avion ieftine spre Menorca

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Menorca pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Menorca din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Menorca fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Menorca sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Menorca este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Menorca este deservit de către aeroporturile: Menorca.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Menorca poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Menorca din timp.

Informații generale despre Menorca

Menorca se află în Spania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MAH. Populația în Menorca este aproximativ 28099 de rezidenți.

Fusul orar în Menorca: Europe/Madrid UTC +0200, diferența de timp între Menorca și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.