Bilete de avion ieftine spre Meixian

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Meixian pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Meixian din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Meixian fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Meixian sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Meixian este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Meixian este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Meixian.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Meixian poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Meixian din timp.

Informații generale despre Meixian

Meixian se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MXZ. Populația în Meixian este aproximativ 144212 de rezidenți.

Fusul orar în Meixian: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Meixian și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.