Bilete de avion ieftine spre Medan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Medan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Medan din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Medan fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Medan sunt cele mai solicitate în lunile Aprilie, Iulie și August. Cererea cea mai mică la zboruri spre Medan este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Medan este deservit de către aeroporturile: Kualanamu International. Zborurile directe spre Medan sunt deservite de 5 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Garuda Indonesian.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Medan poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Medan din timp.

Informații generale despre Medan

Medan se află în Indonezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MES. Populația în Medan este aproximativ 1750971 de rezidenți.

Fusul orar în Medan: Asia/Jakarta UTC +0700, diferența de timp între Medan și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Medan

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Medan: