Bilete de avion ieftine spre Mashad

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Mashad pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Mashad din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Mashad fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Mashad sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Mashad este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Mashad este deservit de către aeroporturile: Mashhad International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Mashad poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Mashad din timp.

Informații generale despre Mashad

Mashad se află în Iran. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MHD. Populația în Mashad este aproximativ 2307177 de rezidenți.

Fusul orar în Mashad: Asia/Tehran UTC +0430, diferența de timp între Mashad și Chișinău este de plus 01:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.