Bilete de avion ieftine spre Maseru

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Maseru pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Maseru din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Maseru fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Maseru sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Maseru este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Maseru este deservit de către aeroporturile: Mejametalana.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Maseru poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Maseru din timp.

Informații generale despre Maseru

Maseru se află în Lesotho. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MSU. Populația în Maseru este aproximativ 118355 de rezidenți.

Fusul orar în Maseru: Africa/Maseru UTC +0200, diferența de timp între Maseru și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.