Bilete de avion ieftine spre Marsilia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Marsilia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Marsilia din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Marsilia fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Marsilia sunt cele mai solicitate în lunile Ianuarie, Decembrie și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Marsilia este în Mai, Martie și Februarie.

Orașul Marsilia este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Marseille Provence. Zborurile directe spre Marsilia sunt deservite de 5 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană RyanAir (Ireland).

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Marsilia poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Marsilia din timp.

Informații generale despre Marsilia

Marsilia se află în Franţa. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MRS. Populația în Marsilia este aproximativ 794811 de rezidenți.

Fusul orar în Marsilia: Europe/Paris UTC +0100, diferența de timp între Marsilia și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Marsilia

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Marsilia: