Bilete de avion ieftine spre Manzini

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Manzini pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Manzini din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Manzini fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Manzini sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Manzini este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Manzini este deservit de către aeroporturile: King Mswati III International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Manzini poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Manzini din timp.

Informații generale despre Manzini

Manzini se află în Swaziland. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MTS. Populația în Manzini este aproximativ 110537 de rezidenți.

Fusul orar în Manzini: Africa/Mbabane UTC +0200, diferența de timp între Manzini și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.