Bilete de avion ieftine spre Manila

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Manila pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Manila din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Manila fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Manila sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Februarie și Ianuarie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Manila este în Martie, Mai și Ianuarie.

Orașul Manila este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Ninoy Aquino. Zborurile directe spre Manila sunt deservite de 5 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Philippine Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Manila poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Manila din timp.

Informații generale despre Manila

Manila se află în Filipine. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MNL. Populația în Manila este aproximativ 1600000 de rezidenți.

Fusul orar în Manila: Asia/Manila UTC +0800, diferența de timp între Manila și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Manila

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Manila: