Bilete de avion ieftine spre Malta

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Malta pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Malta din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Malta fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Malta sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Septembrie și August. Cererea cea mai mică la zboruri spre Malta este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Malta este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Malta. Zborurile directe spre Malta sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Wizz Air Hungary.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Malta poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Malta din timp.

Informații generale despre Malta

Malta se află în Malta. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MLA. Populația în Malta este aproximativ 436947 de rezidenți.

Fusul orar în Malta: Europe/Malta UTC +0200, diferența de timp între Malta și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Malta

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Malta: