Bilete de avion ieftine spre Male Maldives

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Male Maldives pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Male Maldives din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Male Maldives fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Male Maldives sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Octombrie și August. Cererea cea mai mică la zboruri spre Male Maldives este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Male Maldives este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internaţional Malé. Zborurile directe spre Male Maldives sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Qatar Airways.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Male Maldives poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Male Maldives din timp.

Informații generale despre Male Maldives

Male Maldives se află în Maldive. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MLE. Populația în Male Maldives este aproximativ 103693 de rezidenți.

Fusul orar în Male Maldives: Indian/Maldives UTC +0500, diferența de timp între Male Maldives și Chișinău este de plus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Male Maldives

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Male Maldives: