Bilete de avion ieftine spre Majuro

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Majuro pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Majuro din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Majuro fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Majuro sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Majuro este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Majuro este deservit de către aeroporturile: Marshall Islands International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Majuro poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Majuro din timp.

Informații generale despre Majuro

Majuro se află în Insulele Marshall. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MAJ. Populația în Majuro este aproximativ 25400 de rezidenți.

Fusul orar în Majuro: Pacific/Majuro UTC +1200, diferența de timp între Majuro și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.