Bilete de avion ieftine spre Lvov

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lvov pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lvov din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lvov fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lvov sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lvov este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lvov este deservit de către aeroporturile: Lviv Danylo Halytskyi International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lvov poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lvov din timp.

Informații generale despre Lvov

Lvov se află în Ucraina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LWO. Populația în Lvov este aproximativ 717803 de rezidenți.

Fusul orar în Lvov: Europe/Uzhgorod UTC +0300, diferența de timp între Lvov și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.