Bilete de avion ieftine spre Lusaka

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lusaka pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lusaka din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lusaka fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lusaka sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lusaka este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lusaka este deservit de către aeroporturile: Kenneth Kaunda International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lusaka poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lusaka din timp.

Informații generale despre Lusaka

Lusaka se află în Zambia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LUN. Populația în Lusaka este aproximativ 1267440 de rezidenți.

Fusul orar în Lusaka: Africa/Lusaka UTC +0200, diferența de timp între Lusaka și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.