Bilete de avion ieftine spre Lugano

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lugano pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lugano din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lugano fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lugano sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lugano este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lugano este deservit de către aeroporturile: Lugano.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lugano poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lugano din timp.

Informații generale despre Lugano

Lugano se află în Elveţia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LUG. Populația în Lugano este aproximativ 26365 de rezidenți.

Fusul orar în Lugano: Europe/Zurich UTC +0200, diferența de timp între Lugano și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.