Bilete de avion ieftine spre Lucknow

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lucknow pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lucknow din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lucknow fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lucknow sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lucknow este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lucknow este deservit de către aeroporturile: Chaudhary Charan Singh International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lucknow poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lucknow din timp.

Informații generale despre Lucknow

Lucknow se află în India. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LKO. Populația în Lucknow este aproximativ 2472011 de rezidenți.

Fusul orar în Lucknow: Asia/Kolkata UTC +0530, diferența de timp între Lucknow și Chișinău este de plus 02:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.