Bilete de avion ieftine spre Lubumbashi

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lubumbashi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lubumbashi din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lubumbashi fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lubumbashi sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lubumbashi este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lubumbashi este deservit de către aeroporturile: Lubumbashi International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lubumbashi poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lubumbashi din timp.

Informații generale despre Lubumbashi

Lubumbashi se află în Republica Democrată Congo. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FBM. Populația în Lubumbashi este aproximativ 1373770 de rezidenți.

Fusul orar în Lubumbashi: Africa/Lubumbashi UTC +0200, diferența de timp între Lubumbashi și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.