Bilete de avion ieftine spre Luang Prabang

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Luang Prabang pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Luang Prabang din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Luang Prabang fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Luang Prabang sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Luang Prabang este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Luang Prabang este deservit de către aeroporturile: Luang Prabang International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Luang Prabang poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Luang Prabang din timp.

Informații generale despre Luang Prabang

Luang Prabang se află în Laos. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LPQ. Populația în Luang Prabang este aproximativ 47378 de rezidenți.

Fusul orar în Luang Prabang: Asia/Vientiane UTC +0700, diferența de timp între Luang Prabang și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.