Bilete de avion ieftine spre Luanda

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Luanda pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Luanda din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Luanda fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Luanda sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Luanda este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Luanda este deservit de către aeroporturile: Quatro de Fevereiro.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Luanda poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Luanda din timp.

Informații generale despre Luanda

Luanda se află în Angola. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LAD. Populația în Luanda este aproximativ 2776168 de rezidenți.

Fusul orar în Luanda: Africa/Luanda UTC +0100, diferența de timp între Luanda și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.