Bilete de avion ieftine spre Longyearbyen

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Longyearbyen pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Longyearbyen din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Longyearbyen fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Longyearbyen sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Longyearbyen este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Longyearbyen este deservit de către aeroporturile: Svalbard Airport, Longyear.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Longyearbyen poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Longyearbyen din timp.

Informații generale despre Longyearbyen

Longyearbyen se află în Norvegia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LYR. Populația în Longyearbyen este aproximativ 2060 de rezidenți.

Fusul orar în Longyearbyen: Europe/Oslo UTC +0200, diferența de timp între Longyearbyen și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.