Bilete de avion ieftine spre Lisabona

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lisabona pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lisabona din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lisabona fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lisabona sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lisabona este în Decembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lisabona este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Lisabona. Zborurile directe spre Lisabona sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană TAP Air Portugal.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lisabona poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lisabona din timp.

Informații generale despre Lisabona

Lisabona se află în Portugalia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LIS. Populația în Lisabona este aproximativ 517802 de rezidenți.

Fusul orar în Lisabona: Europe/Lisbon UTC +0100, diferența de timp între Lisabona și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Lisabona: