Bilete de avion ieftine spre Limoges

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Limoges pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Limoges din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Limoges fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Limoges sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Limoges este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Limoges este deservit de către aeroporturile: Limoges – Bellegarde.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Limoges poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Limoges din timp.

Informații generale despre Limoges

Limoges se află în Franţa. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LIG. Populația în Limoges este aproximativ 141176 de rezidenți.

Fusul orar în Limoges: Europe/Paris UTC +0200, diferența de timp între Limoges și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.