Bilete de avion ieftine spre Limnos

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Limnos pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Limnos din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Limnos fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Limnos sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Limnos este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Limnos este deservit de către aeroporturile: Lemnos International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Limnos poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Limnos din timp.

Informații generale despre Limnos

Limnos se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LXS. Populația în Limnos este aproximativ 17262 de rezidenți.

Fusul orar în Limnos: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Limnos și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.