Bilete de avion ieftine spre Lihue

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lihue pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lihue din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lihue fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lihue sunt cele mai solicitate în lunile Noiembrie, Ianuarie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lihue este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lihue este deservit de către aeroporturile: Lihue. Zborurile directe spre Lihue sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Alaska Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lihue poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lihue din timp.

Informații generale despre Lihue

Lihue se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LIH. Populația în Lihue este aproximativ 6455 de rezidenți.

Fusul orar în Lihue: Pacific/Honolulu UTC -1000, diferența de timp între Lihue și Chișinău este de minus 12:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Lihue

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Lihue: