Bilete de avion ieftine spre Liban

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Liban pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Liban din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Liban fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Liban sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Liban este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Liban este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Lebanon.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Liban poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Liban din timp.

Informații generale despre Liban

Liban se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LEB. Populația în Liban este aproximativ 25085 de rezidenți.

Fusul orar în Liban: America/Phoenix UTC -0700, diferența de timp între Liban și Chișinău este de minus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.