Bilete de avion ieftine spre Lianyungang

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lianyungang pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lianyungang din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lianyungang fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lianyungang sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lianyungang este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lianyungang este deservit de către aeroporturile: Lianyungang Baitabu.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lianyungang poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lianyungang din timp.

Informații generale despre Lianyungang

Lianyungang se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LYG. Populația în Lianyungang este aproximativ 4474000 de rezidenți.

Fusul orar în Lianyungang: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Lianyungang și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.