Bilete de avion ieftine spre Leros

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Leros pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Leros din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Leros fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Leros sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Leros este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Leros este deservit de către aeroporturile: Leros Municipal.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Leros poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Leros din timp.

Informații generale despre Leros

Leros se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LRS. Populația în Leros este aproximativ 2672 de rezidenți.

Fusul orar în Leros: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Leros și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.