Bilete de avion ieftine spre Leh

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Leh pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Leh din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Leh fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Leh sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Leh este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Leh este deservit de către aeroporturile: Kushok Bakula Rimpochee.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Leh poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Leh din timp.

Informații generale despre Leh

Leh se află în India. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - IXL. Populația în Leh este aproximativ 37475 de rezidenți.

Fusul orar în Leh: Asia/Kolkata UTC +0530, diferența de timp între Leh și Chișinău este de plus 02:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.