Bilete de avion ieftine spre Latakia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Latakia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Latakia din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Latakia fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Latakia sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Latakia este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Latakia este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Latakia poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Latakia din timp.

Informații generale despre Latakia

Latakia se află în Arabă Siriană Rep. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LTK. Populația în Latakia este aproximativ 340181 de rezidenți.

Fusul orar în Latakia: Asia/Damascus UTC +0300, diferența de timp între Latakia și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.