Bilete de avion ieftine spre Larnaca

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Larnaca pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Larnaca din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Larnaca fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Larnaca sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Larnaca este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Larnaca este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internaţional Larnaca. Zborurile directe spre Larnaca sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Air Moldova.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Larnaca poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Larnaca din timp.

Informații generale despre Larnaca

Larnaca se află în Cipru. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LCA. Populația în Larnaca este aproximativ 72000 de rezidenți.

Fusul orar în Larnaca: Asia/Nicosia UTC +0300, diferența de timp între Larnaca și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Larnaca

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Larnaca: