Bilete de avion ieftine spre Lanai

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lanai pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lanai din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lanai fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lanai sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lanai este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lanai este deservit de către aeroporturile: Lanai.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lanai poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lanai din timp.

Informații generale despre Lanai

Lanai se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LNY. Populația în Lanai este aproximativ 3102 de rezidenți.

Fusul orar în Lanai: Pacific/Honolulu UTC -1000, diferența de timp între Lanai și Chișinău este de minus 13:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.