Bilete de avion ieftine spre Lampedusa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lampedusa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lampedusa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lampedusa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lampedusa sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lampedusa este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lampedusa este deservit de către aeroporturile: Lampedusa.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lampedusa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lampedusa din timp.

Informații generale despre Lampedusa

Lampedusa se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LMP. Populația în Lampedusa este aproximativ 6000 de rezidenți.

Fusul orar în Lampedusa: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Lampedusa și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.