Bilete de avion ieftine spre Lamezia Terme

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lamezia Terme pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lamezia Terme din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lamezia Terme fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lamezia Terme sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lamezia Terme este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lamezia Terme este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Lamezia Terme.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lamezia Terme poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lamezia Terme din timp.

Informații generale despre Lamezia Terme

Lamezia Terme se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SUF. Populația în Lamezia Terme este aproximativ 70501 de rezidenți.

Fusul orar în Lamezia Terme: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Lamezia Terme și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.