Bilete de avion ieftine spre Lahad Datu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lahad Datu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lahad Datu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lahad Datu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lahad Datu sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lahad Datu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lahad Datu este deservit de către aeroporturile: Lahad Datu.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lahad Datu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lahad Datu din timp.

Informații generale despre Lahad Datu

Lahad Datu se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LDU. Populația în Lahad Datu este aproximativ 105622 de rezidenți.

Fusul orar în Lahad Datu: Asia/Kuching UTC +0800, diferența de timp între Lahad Datu și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.