Bilete de avion ieftine spre Lagos

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lagos pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lagos din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lagos fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lagos sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lagos este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lagos este deservit de către aeroporturile: Murtala Muhammed International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lagos poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lagos din timp.

Informații generale despre Lagos

Lagos se află în Nigeria. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LOS. Populația în Lagos este aproximativ 9000000 de rezidenți.

Fusul orar în Lagos: Africa/Lagos UTC +0100, diferența de timp între Lagos și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.