Bilete de avion ieftine spre Labuan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Labuan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Labuan din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Labuan fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Labuan sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Labuan este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Labuan este deservit de către aeroporturile: Labuan.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Labuan poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Labuan din timp.

Informații generale despre Labuan

Labuan se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LBU. Populația în Labuan este aproximativ 96800 de rezidenți.

Fusul orar în Labuan: Asia/Kuching UTC +0800, diferența de timp între Labuan și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.