Bilete de avion ieftine spre Labasa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Labasa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Labasa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Labasa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Labasa sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Labasa este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Labasa este deservit de către aeroporturile: Labasa.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Labasa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Labasa din timp.

Informații generale despre Labasa

Labasa se află în Insulele Fiji. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LBS. Populația în Labasa este aproximativ 27949 de rezidenți.

Fusul orar în Labasa: Pacific/Fiji UTC +1200, diferența de timp între Labasa și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.