Bilete de avion ieftine spre La Serena

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre La Serena pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre La Serena din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către La Serena fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre La Serena sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre La Serena este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul La Serena este deservit de către aeroporturile: La Florida.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre La Serena poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre La Serena din timp.

Informații generale despre La Serena

La Serena se află în Chile. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LSC. Populația în La Serena este aproximativ 154521 de rezidenți.

Fusul orar în La Serena: America/Santiago UTC -0400, diferența de timp între La Serena și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.