Bilete de avion ieftine spre La Romana

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre La Romana pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre La Romana din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către La Romana fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre La Romana sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre La Romana este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul La Romana este deservit de către aeroporturile: La Romana International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre La Romana poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre La Romana din timp.

Informații generale despre La Romana

La Romana se află în Republica Dominicană. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LRM. Populația în La Romana este aproximativ 208437 de rezidenți.

Fusul orar în La Romana: America/Santo_Domingo UTC -0400, diferența de timp între La Romana și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.