Bilete de avion ieftine spre La Palma

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre La Palma pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre La Palma din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către La Palma fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre La Palma sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre La Palma este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul La Palma este deservit de către aeroporturile: La Palma.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre La Palma poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre La Palma din timp.

Informații generale despre La Palma

La Palma se află în Spania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SPC. Populația în La Palma este aproximativ 17084 de rezidenți.

Fusul orar în La Palma: Atlantic/Canary UTC +0100, diferența de timp între La Palma și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.