Bilete de avion ieftine spre Kwajalein

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kwajalein pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kwajalein din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kwajalein fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kwajalein sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kwajalein este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kwajalein este deservit de către aeroporturile: Bucholz Army Airfield.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kwajalein poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kwajalein din timp.

Informații generale despre Kwajalein

Kwajalein se află în Insulele Marshall. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KWA. Populația în Kwajalein este aproximativ 1000 de rezidenți.

Fusul orar în Kwajalein: Pacific/Kwajalein UTC +1200, diferența de timp între Kwajalein și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.